Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Nebát se být vidět

2.měsíc roku 2022

Vidím, kdo jsem? Nebojím se toho, být opravdu viděna? Ve své síle, ve své slabosti, ve své neznalosti i hloubce poznání?

V divokosti, v jemnosti a něze, stydlivá i nestydatá? Kolik žen ve mně vlastně bydlí?


Skrze svou tvorbu, kterou jsem pojmenovala “v-lásko-vá čarodějka”, už roky pomáhám ženám i mužům vidět a ctít, uznat jejich jedinečnost a dary, které mohou sdílet se svým okolím….a kolik strachů, zbytečných, kolem tohoto sdílení všichni máme!
Tak jsem do toho šlápla…..já, která jsem nesnášela celý život, že mně někdo chce fotit….jsem si našla další čarodějku, profi fotografku…..a v jejím ateliéru v neskutečně silných, krásných energiích, jsem si dovolila vidět sebe….v nahotě….ano, akty.


Chtěla jsem zachytit ty své tváře, kterých si jsem vědoma, vidět je, uznat je.
Pro sebe. Do šuplíku.
Ale nakonec se začlo kolem těchto fotografií odehrávat tolik silných a zajímavých událostí,
že jsem musela uznat - ne, tohle není jen pro Tebe, tohle je veliká inspirace, běž s tím ven!

Především chci vyjádřit ohromné vděčné DĚKUJI Silvě (silvilafotila.cz) za tuhle jízdu, kterou jsme podnikly. Za její jemnocit, entusiasmus, profesionalitu a za to, že se taktéž nebála. Jít do něčeho nového a spoluvytvořit něco nezapomenutelného.
Až do našeho setkání v ateliéru jsem se vnímala “nějak”.....od té doby je to jinak.
Hodně jinak.
A je to krásné.
Sdílím jemnější záběry, ty intimnější si nechávám pro sebe, přecejen ty časy, kdy mi bylo šumák, kdo vidí má ňadra, protože zrovna bylo potřeba nakojit dceru, jsou už dávno pryč:-)


A přála bych si, aby každá žena, ať už momentálně “bydlí” v jakémkoli těle a prochází jakkoli náročným obdobím, uměla s láskou a pochopením obejmout všechna svá JÁ!!
I ty, za které se má tendenci stydět, nebo je skrývat před světem, před partnerem, před dětmi, před kolegyněmi z práce…..přijměte je,přijměte se. Zářit není hřích. Naopak!


S láskou Amineta

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg91.jpg92.jpg93.jpg94.jpg95.jpg96.jpg97.jpg