Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Novinky

02/2024

A jako loni - stále pracuji a věnuji se jak stálým klientkám, tak odbavuji nové, jen mne už po tolika letech nebaví stále fotit a někde něco postovat:-) protože ženy, dívky i muži si ke mně cestu nacházejí i tak.

Uvažujete o proměně nebo máte už jasnou představu, co na hlavě chcete? Napište mi.

Pro inspiraci foto mé stálé klientky, která se nebojí barev a má své představy jasné už pár let:-)

2024-duha.jpg

02/2023

Nepostuješ-nepracuješ-neexistuješ?:)
Vypadá to,že pokud delší čas na sociálních sítích nezveřejním cokoliv,
vyvolám dojem, že jsem už své řemeslo opustila/že jsem odcestovala/ochořela/umřela.
Ne! :)
V.lásko.vé proměny dělám každý týden,
jen jsem v zimní zakuklenosti a děsně mně nebaví práce navíc-jako je obstarávat "živost" Facebooku,webu a Insta.... radši jdu do sauny nebo si pustím film.
Tak jen abyste věděli, jsem tu a v radosti zkrášluji ženy a dívky-stále!:)
cop.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10/2022

Přinášet copánkovou radost...třeba na oslavě! Vždy mne fascinuje, jak už i ty velmi mladé "klientky" přesně vědí, co chtějí...kolik copánků, kam, jak dlouhé, jaké barvy, s korálkem nebo bez, svítící ve tmě...A je to krása, rozdávat radost...však jsem z toho na téhle podzimní oslavě měla rozzářených všech pět očí!:-)

1666575743328.jpg

04/2022

Otevírám možnost pro ty z vás, které ke mně primárně "táhne" moje osobnost, moje poznatky, schopnost terapeutizovat a nabízet užitečné vhledy, propojení na další bytosti a události, a větší nacítění sebe sama v harmonii - v.Lásko.vé terapie i bez copánků, napište mi!

02/2022

Po měsíčním naciťování a hlubokých událostech, které se mi v životě odehrály, přidávám se na web novou rubriku - NEBÁT SE BÝT VIDĚT. Uf!:-)

09/2021

titulka.jpg

Přátelé, nejsem z těch, co tráví hodiny úpravami fotek na sociálních sítích, nicméně pracuji stále a v této turbulentní době, kdy se útočí na základní práva a svobody a psychopatičtí mocipáni na to jdou i skrze šikanu našich dětí, vnímám zvýšenou potřebu žen podpořit v sobě ženy-lvice, ženy-Amazonky. Psychologický a terapeutický aspekt vlasové proměny u mně je opravdu už v 90% případů tím hlavním.

Ano, je teď spousta video návodů,online kurzů a nových nadšených pletařek,co se chtějí "zavést" a nabízí práci i zdarma.
Ale moje zkušenost je, že to za mnou vibračně přitáhne přesně tu/toho, kdo potřebuje strávit čas právě se mnou.
Ať už mám nebo nemám na Instagramu vymazlené fotky s filtry:)
Je to jako s jinými službami, kdy jde o tělo. Masérským kurzem projde deset masérů, umí to stejně, ale tvému tělu udělá opravdu dobře masáž jen u jednoho z nich.....
Tak se na Tebe těším. Protože už když to teď čteš, víš, jestli chceš vlasovou proměnu u mně,nebo ne....;)

02/2021

V kouzelném zaplétacím křesílku se u mě vystřídalo už mnoho žen i mužů. Všichni měli společné to, že došli v životě do bodu, kdy se rozhodli DOPŘÁT SI. Kdy ucítili, že Teď je ten správný čas na nutnou změnu, která jim otevře dveře dál...která je posune, díky níž se budou vnímat radostněji, celistvěji, sebevědoměji, kdy dají sobě i světu kolem najevo, že si ustojí svou jedinečnost.
Protkávám příběhy a zkušenosti. Už je zvykem a snad i záměrem Vesmíru, že mi pošle do cesty jednu zákaznici s jejím příběhem a za týden příjde jiná, která přesně potřebuje slyšet o zkušenosti té předchozí, aby ucítila ten „aha“ moment, aby složila puzzle své momentální situace.....propojuji....předávám tipy na dobré filmy, knihy, semináře, terapie, výlety, místa na dovolenou, bydlení, zaměstnání..... mluvíme o partnerství, o rodinných vztazích, o pohybech ve společnosti..... Hodně poslouchám. A jak stojím „nad“:-) a pletu a pletu, přichází mi signály, vjemy, vhledy, rady, impulsy.... cítím se velmi vděčná za ten fakt, že si mne vyhledávají vyjímečné ženy, se kterými se cítíme propojeny, spřízněny, kde je společný čas oboustranně obohacující.
Zaplétala jsem šamanku léčící duše lidí/ novodobou kněžku provázející přechodovými rituály/ průvodkyni v lesní školce/ učitelku ve svobodné škole / motorkářku, co jen tak z radosti dělá úžasné dorty / ženu, která mi sdílela zkušenosti z mezinárodního setkání Moon Dance / příslušnici české státní Policie / maminku tří synů, co „podniká z pláže“ / bubenici, tanečnici a začínající ruchařku v jedné osobě / ošetřovatelku s řeckým původem / maminku, která v zahraničí rozjela soukromou praxi celostního healingu / ošetřovatelku s kubánskými kořeny / travelerku, co ví, jaké je být chůva francouzských dětí / produkční českých larpů.......ten seznam je dlouhý. Každá jste úžasná a vyjímečná! Tolik odstínů, tolik originality, tolik otevřenosti, tolik síly. Děkuji.

05/2020

Foto aktuálních prací nyní vkládám již jen na FB a Instagram, neboť rozhraní adminu webu není příliš user friendly pro ovládání z mobilu. Ponechávám zde starší galerii a články s info o copáncích, které doufám zodpoví základní otázky. Neváhejte poptávat i napletení fake dredů nebo kombinaci dredy/copánky, je v poslední době čím dál populárnější i časově úspornější.

04/2020

CORONAVIRUS ZABIJE AŽ 90%...

rouska.jpg

zdravého selského rozumu a kritického myšlení české populace....

Chytili jste se? Na nadpis? Asi mi ten magisterský titul z mediálních studií Univerzity Karlovy k něčemu je:-)

Celá situace roku 2020 mi neustále připomíná výborný film Vrtěti psem. V něm pro pocit správného vlastenectví stačilo přehodit přes strom nebo dráty vysokého vedení svázaný pár obnošených tenisek, dnes stačí vyrábět roušky a neustále se desinfikovat.

Zavři oči, nasaď roušku, drž hubu a krok.....dívej se, kam my chceme (na čísla, statistiky a děsivé výjevy z Itálie), zatímco my – psychopati u vlády, nepozorovaně prosadíme věci, které budou v dlouhodobém horizontu mnohem víc nezdravé a pro svobodomyslně smýšlející jedince likvidační, než kdejaký virus.

Likvidace živnostníků, drobného podnikání, rodinných firem....

Prolomení těžebních limitů na další roky, zasíťování planety 5G sítí, dosazování svých lidí na funkce typu Rada ČT a další ovládání veřejného mediálního prostoru....

Testujeme – ve vašem zájmu a s vaším souhlasem – trasování lidí přes jejich mobily....

dočkáme se v horizontu dalších let nenápadných výjimek v zákoně, aby když se elitám hodí, mohli občany sledovat i bez jejich souhlasu?

Bankovky jsou fuj, přenáší viry! Raději přejděme dobrovolně jen na virtuální měnu a placení pouze kartami!

Přeháním? Možná, možná ne....

Rozhodně volím ostražitý a mírně skeptický postoj, jak mně profesoři na katedře učili....

A ráda čtu hlas zdravého selského rozumu, třeba zde:

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=36269

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/100262/profesor-pavel-kolar-lecba-horsi-nemoci-aneb-kdyz-hysterie-vali-pred-sebou-dalsi-vladni-opatreni.html

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=36342

https://inspiracesrdcem.cz/rozhovor-s-jaroslavem-duskem

Obracím se od večerního ohně na zahradě k nebi, a vidím (krom satelitů v řadě za sebou letících a grilujících naši Zemi zářením pro 5G:-) tam stále Lunu, hvězdy a vnímám množství planet...stále cítím, že inkarnace na Zemi je krásná a za odměnu. A uklidňuje mne, že nikdo, nikdo si do hrobu nevezme nic, kromě své karmy....

A tak, spíše než se rozčilovat nad nesmyslností, manipulací a psychopatickým jednáním Ježibabiše a jemu podobných, pojďme se naučit třeba dýchání Wima Hofa:

https://youtu.be/yKn1qA6zFgc

Je to celé krásná výzva, jak pohlédnout do tváře svým strachům, přijmout opravdovou zodpovědnost za svůj život a především, cítit své nitro a Duši, každý den!

02/2020

Ony jsou jak dredy, tak copánky, co překrásně svítí pod UV a ve tmě!!! To jsme s mojí sestrou duše musely hned vyzkoušet!

uv-dredy-katie.jpg

01/2020

Je čas na přivolání jarní energie do našich životů, nebojme se barev, takto například může vypadat kombinace duhových rasta copánků a cornrows, nebo jen oživení vlastních vlasů několika málo pseudodredíky z kanekalonu....

duhove-rasty-a-cornrows.jpg pseuda-duhove-2.jpgpseuda-duhove.jpg

 

 

 

 

 

 

 

11/2019

S dcerkou máme obě na hlavě VE TMĚ SVÍTÍCÍ COPÁNKY. Přes den normálně bílé, v noci fosforeskující.... v době Halloweenu a na Silvestrovské párty vychytávka největší! Nejenže svítí ve tmě, ale i pod UV světly....Prodává Kanekalon Store zde: https://www.kanekalon-store.cz/synteticky-jumbo-braid/bila-svitici/

uv-copanky.jpg

10/2019

Při zaplétání se často pro copánky nadchnou ještě sestry či maminky či sousedky a pak se nedá odolat....:-)

sesry1.jpg

sestry2.jpg

sestry3.jpg

10/2019

Růžová je barva srdce, něhy, nevinnosti....a v copáncích jí to prostě sluší, co říkáte?

ruzove-rasty-1.jpg

ruzove-rasty-2.jpg

08/2019

Všude píšu i říkám, že vlasy alespoň 8 cm dlouhé....mno, krásná Marie mne přesvědčila, že to moje prsty zvládnou i na krátkém sestřihu:-)Rasty na mikádu

 

 

 

06/2019 Když se zkombinují rasty a pseudodredy, je z toho krásná divočina!:-)pseudodredy-od-aminety.jpg

 

 

 

05/2019 Poslední půlrok se mi stává, že se o copánky běžně hlásí slečny 10-15 let....klobouk dolů maminkám, které mají dost tolerance i důvěry pro své dcery! A tady fotky na ukázku: z-pleteni-copanku.jpg

ruzove-copanky-pro-mladou-slecnu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 



04/2019

Pět důvodů proč jsou lepší barevné copánky než obarvení vlasů.

1. Netradiční barvy na vlasy jsou velký chemický zásah a vlasy poškodí. Na již slabé nebo hodně tmavé vlasy nejdou aplikovat vůbec. Copánky vlasy neponičí a vybrat můžete i ty nejdivočejší barvy.

2. Barvené vlasy vydrží v zářivých barvách maximálně měsíc. Rychle se barvy vymyjí. Copánky drží dokud je nesundáte:-)

3. Na copánkách lze vymyslet takové barevné kombinace, jakých na samotných vlasech nedocílíte.

4. Napletením copánků získáváte účes s objemem i délkou dle přání - klidně až pod zadek

5. To nejlepší na konec- finanční investice je srovnatelná - efekt u copánků mnohem lepší a trvalejší.

Jdeš do toho? Ať je léto odvážné a barevné!!!

barevne-vlasy-nebo-copanky.jpg