Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Reakce a reference

Nejnovější reference přidávají klientky dole do komentářů, zde publikuji starší, obsáhlejší, se svolením autorek i s jejich fotkami. Hezké čtení!:-) Ze srdce děkuji všem!

sriyantra.jpg

12/2018

Ze tmy do světla

Nápad na copánky přišel náhle, na pobytu ve tmě na Slovensku. Celý den jsem si zaplétala copánky, a nevěděla jsem proč.... Po pobytu ve tmě jsem objevila Péti webovky a nápad byl dokreslen. Měly jsme tak pozitivně laděný telefonát, že jsem se nemohla dočkat na naše první setkání a samozřejmě pletení a nový účes. Pleteni a úprava barev jí jde na jedničku. Je znát, že už se tomu věnuje nějaký pátek. Všem moc doporučuji. Kamila

kamca-modre.jpg

 

 

 

 

 

 

 

7.8.2015

Moje malá letní revoluce

je září, podzim se začíná pomalu hlásit a já rozplétám svých 141 copánků  Stalo se pro mě už tradicí, že každý rok na přelomu května/června svěřím svoje kudrliny Pétě, která mě na pár měsíců změní k nepoznání. V minulosti jsem byla „pokusným králíčkem“ a nechávala si dělat různé variace jen z mých vlasů nebo pár copánků síly z kanekalonu. Potom se ve mně cosi zlomilo a já toužila zkusit víc. Vzpomínám si na mé první copánky po celé hlavě. Nebyla a není to jen vizuální změna, i když se to tak může zdát a u spousty lidí se setkávám dokonce s nepochopením a negativními reakcemi. Copánky se pro mě staly malou letní revolucí a krásným úsekem roku. Společně s vlasy do nich nechávám zaplétat sílu, pozitivní myšlení, odvahu a sebejistotu. Ať zní tyto věty jakkoliv pateticky, chci všem, kdo uvažují o takové změně říci: Neváhejte! Vykašlete se na to, jestli se společnosti něco líbí nebo nelíbí. Řiďte se tím, co cítíte a považujete za správné. Poslouchejte svůj vnitřní hlas a nebojte se. Při nejhorším jsou to přece jenom vlasy :-)…a zároveň nejsou. O tom to je. Mnohým se můžou zdát takové experimenty zbytečné, ale můžu potvrdit, že společně se změnou účesu ke každému dorazí i změna v psychice. Záleží jen na lidech, co jsou ochotni přijmout a co ne. Mě díky copánkům vždy opustí jakási upjatost, mám pocit větší svobody, cítím se víc žensky, jsem více bezprostřední a pozitivně vyladěná. Často když o tom přemýšlím, směju se nad tím, jak málo stačí, aby se člověk cítil jinak, aby najednou byl jinak naladěný, jinak přemýšlel a žil. Stačí si jen sednout a nechat Aminetu kouzlit. Teď když už mám zpět svoji blonďatou hřívu, začíná u mě znovu režim těšení na další letní revoluci. Mám to v sobě tak nastavené, že si během roku copánky nenechávám, ale nezáleží na tom v jakém měsíci nebo dni si je člověk nechá udělat. Záleží jen na tom, jestli chce. Jestli chce strávit den s krásnou osobu, která ho obohatí už jen svoji čirou přítomností a jako bonus mu změní účes

Mohla bych napsat tisíc slov a stejně cítím, že není v mých silách s nimi vyjádřit, jak moc si vážím Aminety i toho co dělá. Proto vám potencionálním zájemcům nezbývá nic jiného než to zkusit. Objevujte sami sebe, opravdu to stojí za to!

nejvěrnější usměvavá zákaznice Ája

dotek-tyrkysoveho-more.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.3.2013

Copánková magie

Jedním z těch okamžiků, kdy jsem za copánky nesmírně vděčná, jsou rána. Jak vstanu, tak jdu. A pořád mi to sluší.

Když jsem je měla poprvé, překvapilo mě, co všechno si na hlavě můžu vytvořit. S copánky můžete vypadat stejně rozpustile jako elegantně. Baví mě experimentovat a zkoušet. Lidé, kteří nad copánky váhají, se často děsí toho, že v nich nebudou vypadat dobře, že se jim zničí vlasy a podobné nesmysly. Moje vlastní zkušenost praví, že v copáních nebudete vypadat blbě. To nejde. V copáncích jste to vy. Nikdo jiný. A vlasy? Často se zapomíná, že právě o ně v jakékoli podobě, copánky nevyjímaje, musíte adekvátně pečovat. Třeba tím, že pijete dost kvalitních tekutin, protože vlasy je potřeba zalévat. Co se další péče týče, na rady zkušenějších používám březový šampon a nechodím spát s mokrou hlavou. Copánky nepotřebují mýt denně, ale jinak se o ně staráte jako o normální vlasy. Další věc, na kterou nedám dopustit, jsou oleje. Kokosový používám v prvních dnech, kdy jsou copánky ještě hodně utažené, kůže je odhalenější a je třeba copánky dobře promastit a vyživit. Po týdnu nastupuje můj milovaný jasmínový olej. Vtírám ho do vlasů denně. Velmi se mi to osvědčilo i v tom, že jakmile copánky musím sundat, vlasy se velmi rychle vzpamatují.

Obecně pečovat o sebe je příjemné a copánky vás k tomu nenápadně ponoukají. Nikdy jsem je nebrala jen jako módní záležitost. S copánky mi do života přišly vjemy mnohem hlubší.

Když s nimi čerstvě žijete, cítíte se dobře. Víte, že vám to sluší. Líbí se vám pohled do zrcadla a tak nějak se obecně víc smějete. Tenhle nárůst pozitivní energie pocítíte prakticky okamžitě. Lidi se na vás taky víc smějí, muži se za vámi otáčejí a často neváhají zdůraznit, jak se jim líbíte. Obecně se vám najednou s lidmi lépe komunikuje. Snad je to proto, že jste sami se sebou v pohodě, v sobě jste si jistí a ostatní díky tomu vidí a vnímají, jak záříte. A je jim ve vaší přítomnosti dobře.  Když mám copánky, svět se mi nevrhá k nohám, ale díky tomu, že jsem v sobě šťastná, mi jde mílovými kroky naproti.    

Vlastně s nimi nemám jedinou negativní zkušenost nebo zážitek. Ne, rozhodně nevyřeší vaše problémy. Ale pomůžou vám objevit svou ryzost, krásu, která se nedá jen tak schovat, divokost, která rozbijí skořápku rutiny a zabředlosti. Lidi se na vás smějí, protože se jim líbí, co vidí. Vy jim úsměv oplácíte a tak se navzájem obdarovávají úplně cizí lidé lepším pocitem a hezčím dnem.

Když jdu po ulici, lidi nevidí moje copánky. Díky těm copánkům vidí mě. Pokaždé si do nich nechávám zaplétat sílu a odhodlání. Taky radost, kočičí hravost, svůdnost i křekhost vodních víl. Štěstí a pozornost na ty správné lidi ve správný čas. Lásku, protože bez té se prostě žít nedá. Do copánků si krom peříček, rolniček, korálků a malých mincí pro štěstí můžete nechat zaplést vlastně cokoli. Fantazii se meze nekladou. Ani barvám. Copánka prostě dělají radost. Vám i všem kolem. A to je přece taky kouzlo. Možná, kdyby si lidi do svých životů takových kouzel zaplýtali víc, byl by svět o něco hezčí místo na žití.

Já tomu věřím. Určitě to neznamená, aby si udělali copánky všichni na světě. Jen doufám, že každý, kdo je má, s nimi rozdá tolik radosti, že ostatní už jednoduše žádné copánky na to, aby byli svoji, potřebovat nebudou.

Raila - herečka a tanečnice 

blue-magic-braids.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Já jsem Bohyně!

(Eva, 4. 3. 2024 17:06)

Copánky od Aminetko mi proměnily nejen vzhled, ale celkový pocit že sebe sama. Miluji je. V nich jsem to skutečně Já. Moje vnitřní ženská energie se rozzářila naplno. Cítím se jako Bohyně. Uvědomuji si, že to leckoho může tahat za uši, ale je to skutečný, velmi silný niterny pocit. To, jak se cítím, ovlivňuje to jak myslím a jak se chovám. Copánky ve mě oživil vzpomínku na něco, co bylo mou součástí jindy a jinde. Cítím se v nich úžasně. Děkuji Aminetko za nádherné kouzlení při napletání. Za vkládání záměru a magické čarování s kartami. Vše se otisklo do krásného účesu a já mohu zářit. Já jsem Bohyně! je můj pocit a zároveň i můj nový projekt na mé cestě. Copánky nezměnily pouze výraz, ale nová ženská síla s nimi spojená vytvořila směřování na mě cestě. Děkuji

Copánky na které se čekalo 8 let....

(Marika, 20. 7. 2023 14:46)

Jsem opravdu šťastná a cítím se jako bych teď byla blíž sama sobě ☺️☺️ jsi úžasná bytost a můžu jen děkovat, že mě po tolika letech rozhodování vítr zavál přímo k tobě. Rozhodně to nebylo jen o copánkách (a že t jsou opravdu skvostné). Děkuji i za vstřícnost, otevřenost a opravdu příjemně strávený čas, který mi opravdu hodně dal...

Spirituální proměna

(Majda, 12. 7. 2023 19:37)

Poprvé když jsem byla u Aminety nechala jsem si udělat afro-copánky a seděla jsem v té úžasné bílé židli 6 hodin a přišlo mi to tak akorát ale teď když už jsem tam byla po druhé a skočila jsem do toho po hlavě a nechala si udělat podplet z fake kanekalonových dredů což trvá mnohem kratší dobu a došlo mi že bych tam u ní mohla klidně sedět celý den a povídat si nebo vykládat karty zatímco se moje vlasy magicky mění v nádherný účes a to vše jen díky úžasné Aminetě. Teď ale zpátky k dredům, mně se aspoň teď líbí víc a i mi víc vyhovují fake dredy a jsem ráda, že jsem se rozhodla pro ně takhle rychle. Pokaždé si to nesmírně užiju a tentokrát jsem si mohla i pomazlit koťátko což bylo super. Děkuju za krásné dredy a taky za už druhé nádherné setkání s tebou Amineto!

Super!

(Katrin, 25. 6. 2023 20:15)

Když jsem si chtěla nechat zaplést copánky a hledala na internetu, okamžitě jsem vyřadila salóny, které mají ke každému stejný přístup a vyrábějí jak podle šablony. Narazila jsem na Aminetiny stránky, kde mě zaujal spirituální podtext a podobné naladění, a tak jsem ji kontaktovala. Domluva byla úplně skvělá, jakož i individuální přístup. Amineta mě přivítala ve svém krásném a útulném domově spolu s malým roztomilým koťátkem, takže jsem měla při zaplétání i felinoterapii :-) Když se mě pak lidi obdivující můj nový účes ptali, jak dlouho to trvalo, při odpovědi, že osm hodin jen protočili panenky. Já si ale celou tu dobu parádně užila pokecem na všechna možná témata a klidně bych s Aminetou kecala ještě dalších x hodin :-D Takže díky nejen za nový vlasy, ale i za to, že jsem tě poznala :-)

Kouzelné copánky

(Iveta Andreasová, 10. 12. 2022 13:08)

U Aminety jsem byla již potřetí a pokaždé je to neuvěřitelné setkání, které není pouze o copánkách. Pokud byste chtěli pouze copánky i to u Aminety najdete. Myslím, že by to byla ale škoda. Její copánky jsou silně transformační, jelikož si tam můžete zaplést jakýkoliv záměr nebo se tam může zaplést pouze ta příjemná atmosféra, kterou Amineta vytváří. Mě samotné se již dvakrát úplně změnil život po zapletení copánků a jsem zvědavá, co mě čeká nyní (potřetí)

Copánky a hudba

(Sebastian Dejmek, 26. 5. 2022 12:07)

Od malička jsem chtěl být zpěvákem. K tomu jsem hrál na piano a v kostele na varhany, až jsem v roce 2021 vystoupil v SuperStar se svou písní "Andělé pláčou". Nyní skládám chansony a věnuji se hudbě naplno. V jistý moment jsem si začal věřit i v jiném hudebním žánru, který mě vždy bavil a to je rap. Vznikl tak rap-chanson. Jednou jsem viděl na internetu fotku rapera Central Cee s copánky a věděl jsem od první chvíle, že je musím také mít. Vyhledal jsem svou spolužačku ze střední a každý měsíc jsem dojížděl z Prahy až na Moravu, abych si stále nechal naplétat nové a nové. Bez copánků už jsem nemohl být. Jednoho dne jsem poznal Aminetu, vygooglil jsem si ji, protože jsem nestíhal dojet takovou dálku a zaujalo mne, že mi je naplete v pohodlí domova. Ami mě očarovala svou osobností a svou šikovností. Copánky vypadají úžasně i po třech týdnech, což od té předchozí slečny rozhodně tak dlouho hezké nevydržely. Děkuji, Ami, zamiloval jsem si Tě stejně, jako své copánky. Víš proč? Není to jen o image. Vpletla jsi mi do nich i obrovskou vnitřní sílu a tak neváhám a jdu vstříc svému hudebnímu snu.

Copánky hezčí než v Africe

(Janka, 5. 5. 2022 17:15)

O copánkách jsem před náhodným setkáním s Aminetou vůbec nepřemýšlela, ale najednou jsem jsem si začala uvědomovat, že jsem po dlouhých hustých blonďatých vlasech vlastně toužila odjakživa. A najednou jsem si byla jistá, že je musím bezpodmínečně zkusit.

Přiznávám, že 10 hodin je sice dlouhá doba, ale ve společnosti tak úžasné ženy nám to neskutečně ubíhalo. Úžasně jsme se zasmály a probraly témata od A po Z v nádherné ženské energii. A ten výsledek opravdu stál za to! Najednou jako bych to byla konečně JÁ.

Copánky si budu dávat už potřetí a popravdě si bez nich už svou hlavu nedokážu představit. Za úžasnou práci Aminety mluví i to, že mi její copánky obdivují přímo v Africe!

Aminetka čarodějka pokračování

(Alena , 2. 5. 2022 17:16)

Při příjezdu, mě přivítala spolu s její dcerou, je to takový malý milý skřítek a než si ji odvezl na víkend tatínek, tak jsme si povídali. Pak jsme si uvařili čaj, vyložili karty a zapálili vonné tycinky. Při pobírání všeho možného mi Ami vytvářela na hlavě modrofialovy výtvor. Jsem nadšená nejen tím, jak všude kam přijedu způsobuji haló, ale i tím, že mi lidé říkají, že tolik, kolik mi je, by mi nehadali. Pár dnů na to jsem jela do lázní. Bylo zábavné poslouchat děti, které tahali rodiče za rukáv a říkat - hele ta paní má barevné vlasy a plno copánků. Jindy mi v obchodě pokladní řekl, super účes a v cukrárně si chtěli dokonce sáhnout. V lázních mi dokonce nadbihali mladší pánové. Zkrátka sranda. AMINETKO děkuji ti z celého srdce, že jsem díky tobě, mohla začít nový život. Vesmír je úžasný v tom, že pokud se mají potkat dvě bytosti, potkají se a já doufám, že s tebou se budu potkávat dál. NAMASTE

Aminetka čarodějka

(Alena , 2. 5. 2022 17:13)

K Ami jsem se dostala úplnou náhodou. Zrovna jsem zazivala dost těžký rozchod a tak jsem si řekla, že to chce změnu. Po copancich jsem toužila už strašně dlouho, ale všichni mě zrazovali. Prý stará ženská jako já, už si to nemůže dovolit a jak to bude vypadat. Postavila jsem si hlavu a při hledání, jsem narazila na stránky Ami. Tato osubka, mi ihned ucarovala a můj instinkt se nemýlil. Jsme si tak podobně, i když ona by mohla být moje dcera

U vláskové čarodějky

(Jasmína , 20. 4. 2022 21:26)

U vláskové čarodějky bylo nádherně.Uvarila pro mě lahodný čaj a k tématu, se kterým jsem přišla, mi i vyložila karty. Poradila mi, jak záměr co nejlépe zformulovat. Nakonec jsem odcházela s 2 copánky a 2 dredy. Už při cestě domů jsem cítila, jak mě copánky v mém záměru podporují a dredy propojují. Jestli se chcete s svým záměrem hluboce propojit, copánky nebo dredy od Aminety Vám to splni. Děkuji

vděčnost

(Petra Joy Veselá, 20. 4. 2022 15:43)

Když přemýšlím nad slovem, které by vyjádřilo první setkání s Ami, byla by to vděčnost. Je to bytost, která mění nejen vizuální stránku, ale i životní nasměrování. Cítím, že to byl impuls k osvobození se od starých vzorců chování, od svazujících programů ... od všeho kde jsem nemohla být sama sebou. Jako kdyby jsem dostala ke všemu odvahu. Ty copánky, ve kterých jsem se cítila ,že toto jsem já, ve mě odstartovaly mnohé...ale hlavní je, že se postupně osvobozuji od starého systému...A vím, že za to vděčím úžasné bytosti, která si říká Amineta .......

Šamanka

(Falka, 23. 2. 2022 15:59)

Tímhle slovem bych nazvala Aminetku. Je to prostě víla s vhledem. Její copánky plní sny, uzdravují, přinášejí úsměvy. U ní si vždycky voňavě odpočinu a zároveň se nabudím nějakou zajímavou kartou :-)

Čarokrásno

(Terka, 11. 12. 2021 19:02)

Někdy prostě víte, že něco potřebujete. A z myšlenky je pouhý krok, který vas dovede tam, kam máte dojít. Můžeme to nazyvat různě..intuice, osud, vesmír. Tolik slov můžeme použít, proto prejdu rovnou k mé zkušenosti :) rozhodla jsem se kontaktovat Péťu Aminetu, která je úžasná a vnímavá. Netrvalo dlouho a vcitila se do mých potřeb, kromě precizně umotanych copanku, jsem si odnesla i neco, co se neda zaplatit žádnými penězi. Skvělý pocit, kouzlo a energii, která vas naplní od hlavy az k patě. Protože mam husté vlasy, vedela jsem, ze nase cesty se musí zkřížit i po druhé. Domluva a ochota cestovat je další ctnost, kterou Péťa má, krom mnoho dalších :-) proto pokud toužíte po změně, ktera bude opravdová, neváhejte s kontaktem právě s Petou. Kromě krásných copanu, získáte i neco navíc. Ráda jsem te poznala a doufám, ze se naše cesty opět zkříží!

Pletení a čarování

(Hannae, 19. 9. 2021 22:53)

Děkuji ti krásná dobrá a moudrá vílí šamanko za tvou úžasnou magickou podporu, energii a sílu k plnění záměrů, kterou jsi mi již dvakrát vpletla do vlasů, vdýchla do duše. Děkuji za to že jsi taková jaká jsi. Mě copánky a dredy jsou už mou nedílnou součástí a spojením s mým vyšším já. Pomáháš mi plnit si sny a přání. Jsem šťastná a děkuji vesmíru za to že svedl naše cesty dohromady a já mohu věřit že zázraky se dějí a sny se stávají realitou.

Copánková radost

(Pavlína, 17. 9. 2021 13:14)

K nápadu nechat si zaplést copánky mě přivedla kamarádka, která si je nechala u Aminety zaplést. Nejdřív jsem měla pochybnosti, jak na ní ty copánky budou vypadat, jestli to nebude příliš nápadné, příliš divoké, ale když jsem poprvé kamarádku s copánky uviděla, byla jsem okamžitě nadšená. A okamžitě jsem se rozhodla, že je chci taky.
Copánky totiž vypadají na každé ženě bez ohledu na věk, typ ženy či styl oblékání naprosto přirozeně a skvěle. Hned po prvním zapletení jsem cítila sama u sebe vnitřní radost, měla jsem chuť tancovat, radovat se, smát se. To všechno kouzelné šamanské copánky od Aminety umějí. A zvlášť v současné době mi právě ta copánková radost a bezstarostnost připadají hodně důležité. Amineta se umí úžasné na každou klientku či klienta nacítit a vybere přesně ty barvy, které přesně danému člověku sedí. A navíc si každý může nechat vplést do copánků svá přání.
Byla jsem zvědavá, jaké budou reakce na moje nové copánky. Překvapilo mě, že všechny reakce byly pozitivní a všem se copánky líbily. Mám pocit, že copánky vyvolávají radost nejen v jejich nositelce, ale i v jejím okolí. Což je skvělé :-)
Copánky jsou opravdu úžasné. Navíc se snadno udržují, nepotřebují žádnou speciální péči. A když splní svůj úkol, tak se jednoduše rozpletou a můžou se naplést nové copánky s novou energií radosti.
Jsem moc ráda, že jsem tě Aminetko potkala a zařadila jsem si tě mezi své úžasné kamarádky :-)

Copánková podpora

(Adél, 4. 9. 2021 9:46)

K prvním devíti copánkům a fake dredům jsem přišla na Velikonoce. Chtěla jsem co nejdivočejší barvy, aby podpořily mou radost a vědomí si sama sebe. Nejde to moc popsat, prostě to fungovalo! Měla jsem je dva měsíce a přesně doprovodily můj vnitřní proces. Jsou rituálem, terapií, doprovodnou podporou růstu. Ami je vědomá žena s mnoha zkušenostmi, která se dovede vcítit, naslouchat a říct svůj vhled.

Modré kouzlo

(Hana, 3. 9. 2021 15:45)

Často jsem zahlédla krásné copánkové fotky a úplně mě to okouzlilo.Výzva od Aminetky na bílomodrotyrkysové copánky ...hned jsem využila a jelikož jdu do všeho tak to bylo jasné.Už jsem zkusila různé barevné kombinace a budu se vracet na další.A ta osůbka co to plete?Kouzelná éterická víla co mi zvedla sebevědomí.Ona je to KOUZLO!!!

Ztělesněná fantazie

(Tina, 2. 9. 2021 18:51)

Copánky nejen, že vypadají skvěle...ale ani jsem o pletení vůbec nevěděla! (Pletení je často nepříjemné až bolestivé), slečna se o mě starala vskutku božsky.....
Doporučuju...za ty peníze úžasnej zážitek + dokonalý rasty!

Copanky od Aminety

(Saša, 1. 9. 2021 22:25)

Dekuji za toto setkani..s uzasnou bytosti...dekuji, ze si mi vytvorila prechodove obdobi...z jedne me etapy...do dalsi...splniila mi sen...prozit si knezku..bohyni..zenu..dustojnost..moudrost..tak krasne jsem se citila..dekuji..ze si me k tomu pomohla...dovedla

Děkuju za vše :-*

(Betynka, 1. 9. 2021 20:46)

Díky Aminetko, že mám tu čest Tě znát. Každé naplétaní u Tebe je nádherný šamanský rituál a zároveň boží dámská jízda. Odcházím vždycky plná úžasné energie a i kdybych se přestěhovala na druhý konec republiky, budu na náplety jezdit jen za tebou. Zaplétáš mi nejen dredy a copánky, ale i obrovskou životní sílu, optimismus a ženskou energii, ze které žiju minimálně do dalšího nápletu. Z pletařky ses pro mě stala blízkou kamarádkou, se kterou budu vždy ráda trávit čas. :-*